Ημερίδα TTGR: Τεχνολογία και Τουρισμός

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου η διαδικτυακή ημερίδα TTGR: Τεχνολογία και Τουρισμός στην Ελλάδα που διοργάνωσε το Heraklio Travel.

Η εν λόγω ημερίδα είχε ως κεντρικό της άξονα την παρουσίαση του simulation game Travel Tycoon Greece και το όμορφο ταξίδι της δημιουργίας του με τους συνεργάτες μας up2metric και Tamasenco, σε συνάρτηση με την ευρύτερη παρουσία και επίδραση της τεχνολογίας στον τουρισμό.

Το video game προσομοίωσης Travel Tycoon Greece, αποτελεί ένα καινοτόμο Business Simulation Game, το οποίο αφορά τη διαχείριση και επέκταση των δραστηριοτήτων ενός τουριστικού πρακτορείου επί χαρτογραφημένων τουριστικών πόρων της χώρας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικά πακέτα σε δεινιτικούς πελάτες.

Η δημιουργία του στηρίζεται στην αξιοποίηση και την εξέλιξη υπάρχουσων τεχνικών και αλγορίθμων από την Φωτογραμμετρία, την Τηλεπισκόπηση και την Όραση Υπολογιστών, την ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος και το gamification των Τουριστικών/ Πολιτιστικών πόρων και της επιχειρηματικής λειτουργίας του τουριστικού πρακτορείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ομιλητές και τις ομιλήτριες που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της ημερίδας καθώς και όλους όσους την παρακολούθησαν τιμώντας μας με την διαδικτυακή παρουσία τους.

H ημερίδα έχει μαγνητοσκοπηθεί και είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Travel Tycoon Greece μπορείτε να επισκεφθείτε το www.traveltycoongame.com.

[Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε μέσω της δράσης “Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ” της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ) Aριθμός έργου Τ1ΕΔΚ -05315.]

Μετάβαση στο περιεχόμενο