Το νέο website του Heraklio Travel είναι στον αέρα

Το νέο website του Heraklio Travel είναι στον αέρα

Αέρας ανανέωσης χαρακτηρίζει το νέο website του Heraklio Travel που άλλαξε μορφή και δομή και έγινε ακόμη πιο εύχρηστο για τους επισκέπτες του. To Heraklio Travel, έχει μεταβεί σε μία εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού, ανανέωσης και αναγέννησης με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση με το πλέον σύγχρονο τρόπο.

Για το λόγο αυτό, ο σχεδιασμός του νέου website έγινε εξ’ ολοκλήρου από την αρχή, ευθυγραμμισμένο με το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες. Βασικοί άξονες σχεδιασμού είναι η υψηλή αισθητική, σε συνδυασμό με τη λειτουργική δομή, τη φιλικότητα προς τον επισκέπτη και την απλότητα της παρεχόμενης πληροφόρησης ενώ εστιάζει στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών.

Σύγχρονο εντυπωσιακό design, φιλικό προς το χρήστη με πρόσβαση στην εφαρμογή από κάθε σημείο και όποτε εκείνος το επιθυμήσει,  συμβατότητα με όλους τους τύπους συσκευών, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν το νέο website που στόχος του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο προσωποποιημένων υπηρεσιών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο