Ιδρύθηκε το 1981

Heraklio Travel

Ανακαλύψτε ξανά το ταξίδι!

To Heraklio Travel ιδρύθηκε το 1981 και έχοντας επιτύχει υψηλά πρότυπα ανάπτυξης στην τουριστική βιομηχανία, μπορεί πραγματικά να χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα. Ο πρωταρχικός στόχος της Εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και προηγμένες τεχνολογικά υπηρεσίες και καταλύματα παγκοσμίως όπως συστήματα GDS και πλατφόρμες κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων.

Μέλος του Ομίλου Heraklio Travel από το 1981, η εταιρεία στοχεύει στην βέλτιστη εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών πελατών της παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με συνέπεια κι υπευθυνότητα. Εδρεύει στην Αθήνα, σε ιδιόκτητα γραφεία, με περισσότερους από 90 εργαζόμενους στο σύνολο και περισσότερους από 500 εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι κατατάσσονται ανάμεσα στους καλύτερους παραγωγούς στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 70 εκατομμυρια ευρω κύκλο εργασιών, τα σχέδια μας για αδιάληπτη ανάπτυξη αντικατοπτρίζονται σε κάθε οικονομική κατάσταση των θυγατρικών εταιρειών μας, ενώ ταυτοχρόνως μέλημα μας είναι να ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενους με ευκαιρίες ανάπτυξης σε ένα συνεχώς ανταγωνιστικό κι απαιτητικό περιβάλλον, όπως αυτό του τουριστικού κλάδου. To Heraklio Travel είναι πιστοποιημένo κατά το πρότυπο ISO 9001:2015 από τον Φορέα Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης TUV HELLAS.

Ιστορική Αναδρομή

1981

Ίδρυση του Heraklio Travel στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

1991

Λήψη έγκρισης από την ΙΑΤΑ, για έκδοση Αεροπορικών Εισιτηρίων

2010

Είσοδος στους TOP 10 μεγαλύτερους παραγωγούς στην Ελλάδα

2013

Δημιουργία Β2Β πλατφόρμας TTH (www.tickettravelhotel.com) online κρατήσεων.

Memberships

Μέλος
Πιστοποιημένο από

Οι αξίες μας

To Heraklio Travel συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία και κινείται δυναμικά προς το μέλλον, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή του δικτύου και την επέκταση των δραστηριοτήτων του. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 70€ εκατομμύρια ετησίως, ο ισολογισμός και η ευελιξία της εταιρείας μας υποστηρίζουν τη συνεχή ανάπτυξη μας ενώ οι εργαζόμενοι μας ενθαρρύνονται στα πλαίσια της επαγγελματικής ανέλιξης σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.  Προτεραιότητά μας αποτελεί η  παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ακεραιότητα και υπευθυνότητα προς τον πελάτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο