Η Εταιρεία

Εταιρικό Προφίλ

To Heraklio Travel ιδρύθηκε το 1981 και έχοντας επιτύχει υψηλά πρότυπα ανάπτυξης στην τουριστική βιομηχανία, έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα.

Επενδύοντας συνεχώς στον τομέα της τεχνολογίας η εταιρεία διαθέτει υπερσύγχρονη τεχνολογική υποδομή με εξαίρετα προγράμματα υποστήριξης. Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών μας πελατών δίνουμε πρόσβαση σε ηλεκτρονική B2B πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών, με σύνδεση σε παγκόσμιους προμηθευτές  ξενοδοχείων, αεροπορικών εταιριών κλπ.

To Heraklio Travel συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία και κινείται δυναμικά προς το μέλλον, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή του δικτύου και την επέκταση των δραστηριοτήτων του.

Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται εταιρείες corporate, γραφεία ταξιδίων και ιδιώτες που εμπιστεύονται και συνεργάζονται με την εταιρία μας για τρεις δεκαετίες, ενώ συνεχώς εμπλουτίζεται με νέους πελάτες που χρειάζονται ένα συνεργάτη με εμπειρία, συνέπεια, τεχνογνωσία, ισχυρό όνομα στην αγορά και αξιοπιστία. Παράλληλα, η εταιρεία μας έχει βραβευτεί από αεροπορικές εταιρίες, ξενοδοχεία αλλά και μεγάλους συνεργάτες για αυξήσεις των πωλήσεων, επίτευξη των στόχων και την εξαίρετη προσφορά υπηρεσιών.

Η εταιρεία

Θυγατρικές Εταιρείες

Ο πρωταρχικός στόχος του Heraklio Travel είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία μας απασχολεί πολυάριθμο ανθρώπινο δυναμικό, εξειδικευμένο στα ταξίδια και τον τουρισμό, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς και εξαιρετικές συνεργασίες με προμηθευτές όπως αεροπορικές εταιρείες και τουριστικές επιχειρήσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, για περισσότερο από 30 χρόνια.

The Travel Company

General Travel Representation Services

Ionia Travel