Πληροφορίες Honeymoon

Πώς να δημιουργήσετε μια Λίστα Γάμου Honeymoon:

• Απευθείας με μία επίσκεψή σας στο κατάστημα τουHeraklio Travel
• Τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία θα χρειαστούν για τη δημιουργία της Λίστας Γάμου σας είναι :
Όνομα και επώνυμο ζευγαριού, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση κατοικίας.
Ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στο Heraklio Travel και στο μελλόνυμφο ζευγάρι.

Πλεονεκτήματα της Λίστας Γάμου:

Εβδομαδιαία ηλεκτρονική ενημέρωση της Λίστας Γάμου για να γνωρίζετε το συνολικό ποσό που συγκεντρώνετε στη λίστα σας καθημερινά.
Επιπλέον παροχές για νεόνυμφους! Στα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρονται επιπλέον παροχές όπως κρασί, φρούτα, διακόσμηση με λουλούδια στο δωμάτιο την ημέρα της άφιξης, ενώ σε κάποια ακόμα και δείπνο, δώρο spa για δύο, αναβάθμιση δωματίου (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα) κ.α.

Χρήσιμες Συμβουλές:

• Διαβάστε τους όρους συμμετοχής του συμβολαίου σας και επιλέξτε το ύψος του κόστους του ταξιδιού που θα πραγματοποιήσετε.
• Σε περίπτωση που το ποσό υπερβαίνει το κόστος του ταξιδιού, σας δίνουμε την δυνατότητα αγοράς περαιτέρω υπηρεσιών για διάστημα 2 χρόνων.
• Παρουσιάστε το ταξίδι που έχετε επιλέξει προς τους καλεσμένους σας για να τους κινήσετε το ενδιαφέρον.
• Προσωποποιήστε την Λίστα σας παρουσιάζοντας αναλυτικά το πρόγραμμα του ταξιδιού σας.Κερδίζει το ενδιαφέρον όταν οι φίλοι και συγγενείς σας γνωρίζουν ότι σας έχουν προσφέρει ένα ρομαντικό δείπνο, μια κρουαζιέρα ή ένα spa.
• To Honeymoon σας παρέχει δωρεάν ειδικές κάρτες με σκοπό να προστεθούν σε όλα τα προσκλητήρια σας για την καλύτερη ενημέρωση των προσκεκλημένων.

Ανοίξτε σήμερα μία Λίστα Γάμου στο Heraklio Travel και δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να σας χαρίσουν ένα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι, το πρώτο ταξίδι της νέας σας ζωής.